Tudod hogyan használhatod biztonságosan önvédelmi eszközöd?

Megvásároltad gáz- riasztó, vagy gumilövedékes fegyvered, de nem vagy biztos benne, hogy tudnád használni éles szituációban?

Online segítség az ország egész területére

Azonnal elérhető, frissülő tudásanyag

Gyakorlati megoldások a kritikus helyzetekre

20 év tapasztalat

Közvetlen, személyes segítség csak Sopron környékén! Időpont egyeztetése: + 36 20 441 01 50

Az én sztorim

2017-ben döntöttem el, hogy tudásommal lehető legtöbb fegyvertartót segítem.

Rólam

1999 óta foglalkozom folyamatosan sportlövészettel, több országos bajnoki címet sikerült megnyernem történelmi lövészeti számokban. Szintén a 2000-es évek kezdete óta vagyok kapcsolatban a vadászattal. 2018-ban megszereztem egyetemi diplomám mellé a vadászpuskaműves végzettséget is. Családilag üzemeltetett vadászboltunkat 2013-ban nyitottuk meg. Immáron 3 éve foglalkozom azzal, hogy szélesebb körben informálhassam az érdeklődőket a fegyverekről és azok kiegészítőiről.

Egy olyan egyedülálló szakmai rendszer és közösség létrehozásában gondolkodom, amelynek eredményeképp a legálisan hobbijuknak élők, vagy a magukat, családjukat biztonságban tudni akarók minden szükséges tudást és eszközt a leghitelesebb forrásból és a legkényelmesebb módon érhessék el.

Kecskés Róbert

A lövészet profi szakértője

Küldetésem

Fő küldetésemnek tartom, hogy a törvényi előírásokat betartva a sportvadászok, sportlövők, az engedélymentes lövészet- és az önvédelmi eszközök után érdeklődők igényeit a számukra legmegfelelőbb termékekkel, szolgáltatásokkal és szakértői információkkal szolgáljam.

Vízióm

Tisztában vagyok vele, hogy bármilyen fegyvert bármilyen célra használni óriási felelősséggel jár, sokakból pedig a birtoklás ellenszenvet válthat ki.

Azzal akarom szebbé és jobbá tenni ezt a világot, hogy a fegyverekkel kapcsolatos szenvedélyem átadom másoknak és felébresztem bennük az érdeklődést és a vonzalmat a biztonságos lövészet iránt.

Év Tapasztalat

Videós bemutató

Megtekintés

Követő

Milyen önvédelmi fegyverrel kapcsolatos a kérdésed?

Íme itt az összes eddigi engedélymentes önvédelmi eszközökkel kapcsolatos videóm, amelyeket folyamatosan frissítek

Gáz- Riasztó Revolverek

Az egyik legmegbízhatóbb kategóriának nevezett gáz- riasztó kategória a revolvereké. Az összes gáz- riasztó revolverekkel kapcsolatos tesztemet és bemutatómat itt találod

Gumilövedék kilövésére alkalmas revolverek

Több gumilövedék kilövésére is alkalmas gáz- riasztó revolvert is teszteltem, az ezekkel kapcsolatos írásaimat és videóimat innen érheted el.

Gumilövedék kilövésére alkalmas múzeális fegyverek

Szintén nagyon népszerű téma, a gumilövedékes elsősorban hosszú, muzeális fegyverek kategóriája. Ezeket itt foglaltam össze.

Félautómata Gáz- Riasztó fegyverek

Talán a legnépszerűbb kategória a szekrénytáras, másnéven öntöltő gáz- riasztó fegyvereké. Minden, amit az elmúlt időszakban ezekről bemutattam itt található.

Maradjunk kapcsolatban!

Hogy megkaphasd a legújabb információkat iratkozz fel hírlevelemre!

Sopron környékén személyesen tudunk segíteni,

hívj minket!

+ 36 20 441 01 50

Telephely

9400. Sopron, Vitnyédi u. 3.

Ügyfélszolgálat

H-P: 10.00-16.00

Email

kerdesekrobihoz@gmail.com